Shopping cart
0 лв.
Поръчайте забавен портрет на домашния си любимец!
Поръчайте забавен портрет на домашния си любимец!

на цена от 120лв.

Научете повече

Поръчайте забавен портрет на домашния си любимец!

на цена от 120лв.

Научете повече

1
Инструкции
2
Изберете костюм
3
Качете снимки
4
Вашата информация

1. Инструкции

Попълните тази форма и нашите дизайнери ще се свържат с Вас, след което ще изпратят предварителната визия за изработка на портрета на Вашия домашен любимец.Ако имате притеснения и нужда от корекции по предварителната визия, ние ще обработим изображението отново!

След Вашето одобрение ще са ни нужни 3-5 работни дни, за да завършим поръчката и да я предадем към куриерската фирма.

2. Изберете костюм

3. Качете снимки

Качете няколко от най-хубавите снимки на четириногия Ви приятел. Необходими са ни поне 2 снимки на фокус с висока резолюция, за да можем да изберем най-подходящата за Вашата поръчка.

Основни насоки за идеален кадър и оптимално добър резултат
Уверете се, че Вашите снимки са с висока резолюция!

Изображения, изтеглени от социалните мрежи или скрийншоти не са за предпочитане и Ви препоръчваме снимки с нов модел смартфон или фотоапарат за максимално добър резултат!

Старайте се снимката да е на добра светлина и на фокус!

За да се получат страхотни кадри на Вашия домашен любимец, Ви препоръчваме да използвате фокусирани снимки, направени на дневна слънчева светлина!

„Хванете“ всички отличителни черти!

За перфектна изработка на Вашата индивидуална картина, снимката на Вашия пухкав приятел трябва да е достатъчно близка, за да видим всички отличителни черти. След заснемането на перфектния кадър, проверете дали не сте изрязали някои важни детайли (напр. ушите), защото не можем да ги добавим, ако не присъстват на снимката!

Раз, два, три и зеле…..

Не е необходимо Вашия домашен любимец да гледа право в обектива, но препоръчваме снимките да са направени на нивото на очите!

4. Вашата информация