Shopping cart
190 лв.

Генерални

Техниката която използваме се нарича Жикле: висококачествен печат завършен с ръчно нанесен релеф от нашите художници!
Предвижданото време за изработка и доставка на всяко произведение е 4-5 работни дни.
Ние предлагаме и възможност за поръчка на картина в желан от вас формат. За възможни вариации в размера, моля свържете се с нас canvasart.roi@gmail.com или на телефон 0885756112
По ЗЗП имате право да върнете картината в срок от 14 дни във вида, в който е доставена. При проблем, моля свържете се с нас на canvasart.roi@gmail.com Разходите по връщането се поемат от вас.
Поръчки, направени след 17:00 часа в делничен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени събота и неделя, се обработват в понеделник. Поръчки, направени по време на национален празник, се обработват на следващия работен ден.

Детайли за продуктите

Тъй като произведенията на изкуството в Рой Арт са ръчно изработени и картините винаги имат малки, но фини разлики - всяка една от тях е уникална! С решението си за машинно приготвен художествен печат и за индивидуално ръчно изработено или рисувано произведение на изкуството ние гарантираме неповторима творба!
Използваме само висококачествен и сертифицирани материали за нашите произведения на изкуството. В срока на изпълнение е предвидено време за оптимално запечатване на боите и за правилно съхранение, така че всички наши картини и материали да са безвредни за здравето. Можете да се свържете с нас, ако желаете да получите повече информация за съдържанието на боите, които ползваме.
Картината може да бъде почистена от прах с леко навлажнена кърпа, без да се притеснявате от нараняване на повърхността. Всички произведения са защитени с UV лак за гарантирани години на качество!
Подлагаме картините на редовен контрол на качеството, защото нашите високи стандарти могат да бъдат изпълнени само чрез директен контакт с художниците. Гарантираме невероятно произведение на изкуството с ярки цветове, релеф и текстура!

Плащания

Рой Арт гарантира сигурно плащане с наложен платеж, след преглед на пратката.

Транспорт и доставка

Рой Арт работи с куриерска фирма Еконт. Доставката се извършва на следващия ден, след предаване на пратката. Разходите за доставка се поемат от купувача.
При проблем свързан с нарушена опаковка или загубена пратка, моля свържете се с нас на canvasart.roi@gmail.com или на телефон +359 885 756 112